Nem szándékom a blogot, az aktuális politikai, illetve társadalmi problémák bemutatására, kritizálására használni. Azonban a tegnapi, heves vitákat kiváltó bejegyzés után mint egy fejleményként, szeretném megosztani a legfrissebb híreket a témához kapcsolódóan.

Farkas Flórián, a Lungo Droom (Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség) elnöke a szerdán a „Mind magyarok vagyunk!” címmel megrendezett konferencián kijelentette, hogy a szélsőjobboldali radikalizmussal szemben megjelent a cigány radikalizmus is.

„Új társadalmi helyzet van: átszakadt egy gát, mind a magyar, mind a cigány oldalon. A szélsőjobboldali radikalizmussal szemben megjelent a cigány radikalizmus, és a félelmetes perspektívát az adja, hogy a jelszó az: agresszivitásra agresszió a válas”

 

„ha ennek nem vetnek gátat, akkor az etnikai konfliktusok megállíthatatlanok lesznek”

 

Szerző: -Sebastian-  2009.03.11. 16:08 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://checkmate.blog.hu/api/trackback/id/tr73996111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása